La PERIFÈRICA, qui som?

SOM

una iniciativa pública, cooperativa i comunitària d’impuls a l’activitat econòmica cooperativa dins les indústries culturals generada per l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord i finançada pel departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

LA FORMEM

Cooperatives i entitats del Barcelonès Nord com El Círcol, la Sargantana, Capfoguer, FemProcomuns i DiP, amb el suport tècnic de Grameimpuls, Impo i La Fàbrica.

ENS ADRECEM A

persones i col·lectius de persones emprenedores, associacions, entitats, empreses, professionals i autònoms del sector cultural, escoles, instituts i universitats del territori, institucions públiques i altres agents relacionats amb el món cultural.

SUMAREM

 totes les empreses i entitats de l’economia social i solidària del món de la cultura que ho desitgin a l’assemblea de la Perifèrica per tal de definir el seu pla d’actuació i els seus objectius.

ACTUEM A

 les ciutats de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs i ens vinculem activament a les xarxes cíviques, comunitàries i culturals de les dues ribes del Besòs.