Carregant Esdeveniments

Sessió informativa per conèixer l’economia social i el cooperativisme. Aquest curs està adreçat a persones emprenedores que explorin la possibilitat de crear una cooperativa, associacions o SCP que es vulguin transformar en cooperatives o cooperatives en fase de constitució o recentment constituïdes. Emmarcat en l’àmbit de les Entitats culturals.

Metodologia i format:

Taller teòrico-pràctic en format virtual

A càrrec de Facto

Inscriu-te:

  Inscriu-te a la Formació "Cooperativisme i cultura"  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:

  Responsable del tractament: La Sargantana Dalt de la Vila SCCL amb NIF F61165437.
  Finalitat del tractament: La finalitat és la donar a conèixer i difondre les actuacions i activitats de l'Ateneu cooperatiu Barcelonès Nord i La Perifèrica sobre l’economia Social i solidària i el cooperativisme.
  Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/ada.
  Conservació de les dades: Les dades només les conservarem durant el temps necessari per a les finalitats del tractament per a les quals han estat recollides, que inclou la justificació i verificació del compliment de les obligacions en qualitat de beneficiaris d’una subvenció per part de l’òrgan concedent i els seus òrgans de control.
  Destinataris: Les dades no es cedeixen a tercers.
  Drets: Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent. Per exercir aquests drets teniu més informació. info@ateneubnord.cat
  Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional a la nostra Política de Privacitat.

  Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

  Go to Top