Contacteu amb la PERIFÈRICA

Si vols rebre informació sobre les nostres activitats, serveis o participar activament a la Perifèrica, pots enviar un correu electrònic a laperiferica@ateneubnord.cat o emplenar el següent formulari i us contactarem al més aviat possible, Gràcies!
  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:

  Responsable del tractament: La Sargantana Dalt de la Vila SCCL amb NIF F61165437.
  Finalitat del tractament: La finalitat és la donar a conèixer i difondre les actuacions i activitats de l'Ateneu cooperatiu Barcelonès Nord i La Perifèrica sobre l’economia Social i solidària i el cooperativisme.
  Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/ada.
  Conservació de les dades: Les dades només les conservarem durant el temps necessari per a les finalitats del tractament per a les quals han estat recollides, que inclou la justificació i verificació del compliment de les obligacions en qualitat de beneficiaris d’una subvenció per part de l’òrgan concedent i els seus òrgans de control.
  Destinataris: Les dades no es cedeixen a tercers.
  Drets: Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent. Per exercir aquests drets teniu més informació. info@ateneubnord.cat
  Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional a la nostra Política de Privacitat.

  688 881 790

  laperiferica@ateneubnord.cat

  Troba’ns a les xarxes socials