Microdansa a Sant Jeroni de la Murtra

Des del primer moment que vam conèixer la seva existència, La Perifèrica vam voler col·laborar tant com vam poder en el 15m2, un festival de microdansa itinerant que aquest 2 i 3 de setembre s’ha celebrat al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra.

En reunir-nos amb l’equip del festival, mesos abans de la seva celebració, de seguida vam trobar una forta relació entre els nostres idearis: El 15m2 prometia ser una manifestació cultural arriscada i de qualitat i que apostava per establir un vincle amb el territori on treballaven, en aquest cas encabit dins el Barcelonès Nord, el nostre camp d’actuació. I, de fet, un cop viscut aquest cap de setmana, podem dir que aquestes expectatives s’han complert amb escreix.

A banda del nivell artístic ofert pels espectacles que va atraure gent molt diversa al Monestir, el festival va fer efectiu aquest vincle que es volia treballar amb l’entorn i que ens sembla tant interessant com fructífer: Es va establir una col·laboració amb la cooperativa d’alimentació sostenible ‘Conreu Sereny’, que entre altres coses va oferir una cistella com a premi, es va celebrar un tast de vins organitzat per la vinya de la vall de Betlem -situada sota el Monestir- i que forma part també d’un projecte cooperatiu i, en definitiva, es van entrecreuar l’art, la reflexió, la sostenibilitat i la reivindicació del territori en un cap de setmana per recordar.

Estem molt agraïdes d’haver-ne pogut participar i gaudir a parts iguals i desitgem que el Barcelonès Nord continuï acollint projectes que entrelliguin amb tant encant cultura i transformació.

Autoria fotografies: Sergi Panizo

Galeria d’imatges