Convocatòria artística de jardins de llum 2023

Termini de presentació de les propostes finalitza el 19 de setembre de 2022

La direcció artística del Festival obre convocatòria per escollir propostes artístiques relacionades amb la Llum i l’aigua.

El Festival Jardins de Llum tornarà a lluir un any més durant la Festa de La Llum de Manresa sota la direcció artística del Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat El Forn de la Calç i de la mà de l’Ajuntament de Manresa, amb la col·laboració d’entitats com la Taula d’Arts Visuals de la Catalunya Central (TAV-CC ) i l’Associació Misteriosa Llum, la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa, presentant un recorregut amb propostes basades en la llum i l’aigua.

Jardins de Llum forma part del projecte Transefímers de la Xarxa Transversal d’Activitats Culturals, juntament amb els festivals A Cel Obert (Tortosa), Lluèrnia (Olot), Ex Abrupto (Moià), Forma (Balaguer), NYS (Castellbisbal) i Ull Nu (Andorra).

Jardins de Llum 2023 tindrà lloc els dies 18 I 20 de febrer de les 18.30 h a les 22.00 h al Centre Històric de Manresa.

Es tracta d’una convocatòria oberta a artistes, de forma individual o col·lectiva, que vulguin presentar un projecte relacionat amb la llum i l’aigua. Les característiques i requisits de l’obra estan limitades per les bases de participació.

Més informació a http://www.manresacultura.cat/jardinsdellum/menu/14494-convocatoria-2023

Més informació